Ako si najbolja/najbolji – ne propusti priliku!

Najava novog natječaja!
Stipendija nosi naziv Stipendija Zaklade “Srce grada Osijeka”.
Trenutno najatraktivnija stipendija u Osijeku
Ako si najbolja/najbolji – ne propusti priliku!

Raspoloživi iznos sredstava Zaklade po ovom javnom natječaju bit će 540.000,00 kuna.

Ukupna vrijednost pojedinačnih stipendija je 18.000,00 kn godišnje.

Uz stipendiju Zaklada će ponuditi mentore – prijatelje Zaklade na osječkim fakultetima za pomoć u dodatnom stručnom i znanstvenom radu, kao i mogućnost suradnje sa donatorima Zaklade kroz praktično usavršavanje.

Zaklada Srce grada Osijeka 15. listopada 2018. objavit će Javni natječaj za dodjelu 30 stipendija studentima/cima koji su redovno upisali akademsku godinu 2018./2019.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti i studentice Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeku te redovni studenti i studentice koji studiraju izvan grada Osijeka studijski program kojeg nema u programu studiranja na Sveučilištu J.J. Strossmayera Osijek i koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

• da su državljani Republike Hrvatske s neprekidnim prijavljenim prebivalištem na području Grada Osijeka u trajanju od 2 godine neposredno do dana podnošenja prijave na javni natječaj
• da prosječni mjesečni prihod ostvaren u prethodnoj kalendarskoj godini po članu zajedničkog kućanstva obitelji ne prelazi iznos od 2.000,00 kuna i da prosječni mjesečni prihod po članu zajedničkog kućanstva obitelji ili djeteta iz te obitelji u zadnja tri mjeseca prije podnošenja prijave za stipendiju ne prelazi iznos od 2.000,00 kuna
• da su upisani u akademsku godinu bez ponavljanja godine
• da nisu korisnici neke druge stipendije ili slične novčane potpore iz nekog drugog izvora.

Uskoro više o svemu….